Begeleiding

Geplaatst op: 25/05/2016 - Bijgewerkt: 31/08/2016

Sinds 1 april 2016 biedt het Steunpunt SocialEnergie aan alle maatschappelijk werkers in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een nieuwe service: een begeleiding op maat voor Energiedossiers.

U kunt maar niet achterhalen waarom de waterfacturen van uw gebruiker zo hoog zijn? U kunt de oorzaak van een te hoog energieverbruik niet vinden? U vermoedt dat er thuis problemen zijn bij een gezin? U slaagt er niet in om de administratieve situatie van een persoon op te lossen? U raakt niet wijs uit een kostenafrekening? Het zijn stuk voor stuk vaak voorkomende problemen en we willen dan ook graag een nieuw licht werpen op uw dossiers door u een begeleiding op maat aan te reiken.

Concreet zal een energiebegeleider voor elk dossier samen met u bekijken volgens welke stappen de begeleiding het best verloopt en wat de modaliteiten van die stappen zijn. Indien nodig gaat hij met u mee het terrein op. Het gaat er helemaal niet om de dingen “in uw plaats” te doen. We willen gewoon een helpende hand reiken in één of meerdere complexe zaken.

Om gratis beroep te doen op onze diensten, belt u het nummer 02/526 03 00 of stuurt u een mail naar socialenergie@fdss.be.