< Terugkeer

Brusselse dag van sociale actoren gas-elektriciteit-water

Geplaatst op: 23/07/2019 - Bijgewerkt: 30/07/2019

De energietransitie: Welke perspectieven voor de verbruikers in een precaire situatie? 
19/09/2019  – Leefmilieu Brussel  (site Tours en Taxis)

Op donderdag 19 september  is er de eerste ontmoeting van de Brusselse sociale sector gas-elektriciteit-water, georganiseerd door het Netwerk Gas-Elektriciteit-Water.

Deze dag zal aan alle sociale actoren in de energie- en watersector de mogelijkheid geven elkaar te ontmoeten rond het   thema «  een juiste energietransitie voor iedereen ».

Hoe zich voorbereiden op deze energietransitie en ervoor te zorgen dat deze geen bijkomende last vormt voor personen in een precaire situatie ?

Welke stappen werden er hieromtrent reeds gezet ?

Welke zijn de uitdagingen voor de sociale sector in het kader van deze energietransitie ?

Conferenties, ronde tafel, ateliers, stands,…om samen te overleggen en te debatteren  over de te volgen weg in het kader van deze energietransitie. Hier vind je het  volledige programma.

Deze dag gaat door in de lokalen van Leefmilieu Brussel (site Tours en Taxis – Havenlaan 86 C, Brussel), van 10u30 tot 16u met een kleine receptie om af te sluiten. Voor ‘s middags is een lunch  voorzien. De inschrijvingen gebeuren via dit formulier. De deelname is gratis maar om organisatorische redenen is inschrijven noodzakelijk.Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of als je aan deze organisatie wil meewerken.

Contact : thomas.vanwynsberghe@fdss.be